Aardappeloogst
Vandaag de eerste oogst, van mijn vroegste ras,nl. Lekkerlander.
Op de foto zie je de opbrengst van 1 kilo pootaardappels, elke keer weer wonderlijk hoeveel daarvan af komt.
Lekkerlander is houdbaar tot november, is in de schil te koken en eten en is prima van smaak.
Over twee weken oogst ik de tweede helft die is van een ander, later ras.
Vandaag verder niet tot veel gekomen in de tuin(stad in, familie etc.)Morgen ook weinig tijd, hoop dus dat het donderdag droog blijft, want het blijft maar groeien!
Op de foto zie je de opbrengst van 1 kilo pootaardappels, elke keer weer wonderlijk hoeveel daarvan af komt.
Lekkerlander is houdbaar tot november, is in de schil te koken en eten en is prima van smaak.
Over twee weken oogst ik de tweede helft die is van een ander, later ras.
Vandaag verder niet tot veel gekomen in de tuin(stad in, familie etc.)Morgen ook weinig tijd, hoop dus dat het donderdag droog blijft, want het blijft maar groeien!
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home